25 / 04 / 2024

double park hacı bostan

double park hacı bostan

Double Park Residence Mahmutbey Hacı Bostan 'da yükseliyor. Double Park Residence'ta ev fiyatları 128 bin 421 TL'den başlıyor. Double Park'ta teslimler Haziran 2014'te yapılıyor...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

​Ekrem İmamoğlu: Hacıosman Korusu'nu 19 Mayıs'ta açacağım!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hacıosman Korusu'nu hizmete açacaklarını söyledi. İmamoğlu, "Büyükdere Caddesi üzerinde, hemen Maslak’ı geçince yolun sağ tarafından 1 milyon 100 bin metrekare park var. 19 Mayıs'ta orayı size açacağım, şaşıracaksınız" dedi...

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı inşa edilecek!

Bursa Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Filistin ile aramızdaki dostluğu sağlamlaştırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Özgecan Aslan Parkı 15 Mart'ta açılıyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan Özgecan Aslan Parkı’nın açılışı, Aslan Ailesi’nin katılacağı bir törenle 15 Mart Salı günü saat 17.00’da yapılacak

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı 8 Mart'ta açılacak!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolü haline gelen Özgecan Aslan’ın ismini taşıyan parkın yapımına başlandı, park 8 Mart'ta hizmete açılacak...

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

Suluova Belediyesi park çalışmalarını sürdürüyor!

Pazar ve Girne Mahallelerindeki park yapım çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Hacı Hayta Mahallesi’ndeki parka yönelen belediye ekipleri parkta, zemin düzenleme, peyzaj, bordür ve parke çalışması yaptı.

Malatya Yeşilyurt'ta 21 park yapılacak!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açıldı!

İller Bankası hibe kredisi ile Akçakoca Hacıyusuflar mahallesinde 7 dönüm araziye yapılan ve eski belediye başkanlarından Mehmet Gündüz’ün adı verilen park törenle hizmete açıldı.

double park hacı bostan Haberi

double park hacı bostan


Double Park Residence Mahmutbey Hacı Bostan Mahallesi'nde Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı işbirliği ile hayata geçiriliyor. 24 adet 1+0, 112 adet 1+1, 44 adet 2+1, 4 adet 3+1 daire seçeneğinin yer aldığı Double Park Residence 184 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor.



Double Park Residence daire fiyatları ; 42,17 - 43,17 metrekarelik 1+0 daireler 128 bin 421 TL ile 149 bin 499 TL arasında, 66,07 - 74,83 metrekarelik 1+1 daireler 198 bin 14 TL ile 269 bin 336 TL arasında, 110,94 - 116,51 metrekarelik 2+1 daireler 338 bin 598 TL ile 378 bin 424 TL arasında satışa sunuldu. 152,86 metrekarelik 3+1 daireler ise 519 bin 458 TL'den başlayarak satılıyor.


Daire teslimlerinin Haziran 2014 yılında yapılacağı Double Park Residence projesinde her daire...