19 / 04 / 2024

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.




Kuşadası Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde 9 yeni parkın yapımına devam ediyor. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.


Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirme çalışmaları tamamlanıp yapım işlemlerine başlanan yeni park alanlarında, tek ve çift potalı basketbol sahaları, tenis kortları, yürüyüş yolları, spor aletleri, piknik masaları, çocuk oyun grupları, evcil hayvan sulukları, oturma grupları, piknik alanları ve otomatik sulama sistemleri yer alacak.


DAVUTLAR'A 2 YENİ PARK


Kuşadası Davutlar Mahallesi’nde bulunan Ege Birlik Konutlarına 2 yeni park yapılıyor. Arazisi Kuşadası Belediyesi'ne ait olan parkların tüm yapım işleri hayırseverler tarafından karşılanacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in isimlerinin verildiği parkların içinde tenis kortları, çift potalı basketbol sahaları, çocuk oyun grupları, otomatik sulama sistemleri, yeşil alanlar ve oturma grupları yer alacak. Ege Birlik Konutları mevkiine yapılan parkların yapım işlerinde son aşamaya gelindi.



Kuşadası Belediyesi



Geri Dön