10 / 05 / 2024

Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası

Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası

Merkez Bankası, bankaların likidite yönetimdeki etkinliğin artırılması amacıyla Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası'nın açılmasına karar verildiğini duyurdu.

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarının kaderini belirleyecek veri açıklandı! Şimdi gözler olacaklarda

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme. ABD Merkez Bankası faizi sabit tuttuğunu duyurdu. Altın fiyatlarında yeni döneme giriliyor. Peki altın fiyatlarının geleceği nasıl olacak? Altın fiyatlarının kaderi ile ilgili uzman isimden dikkat çeken bir tavsiye geldi. İşte tüm detaylar...

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası Haberi

Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası

Merkez Bankası bünyesinde Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası açılmasına karar verildi.Sputniknews'de yer alan habere göre; Bankadan yapılan açıklamada, "Bankaların likidite yönetimdeki etkinliğin artırılması amacıyla Merkez Bankası bünyesinde Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası'nın açılmasına karar verilmiştir. İşlemler, Döviz ve Efektif Piyasalarında işlem yapmaya yetkili bankalarla limitleri dâhilinde alım/satım yönünde kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

Söz konusu piyasada Merkez Bankası taraflı işlemlere 2 Ekim 2019 tarihinden itibaren başlanacaktır.  İşlemlere ilişkin ayrıntılar veri dağıtım sistemleri aracılığı ile günlük olarak ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.