27 / 04 / 2024

döviz kiraların tl ye çevrilmesi

döviz kiraların tl ye çevrilmesi

Perakende Günleri 2019 toplantısında konuşan AVM'lerde kiranın döviz üzerinden TL’ye çevrilmesine ilişkin değerlendirme yaptı...

Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmanıyor! Dövizde tarihi anlar! 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları

Türk Lirası'ndaki değer kaybı devam ediyor. Bugün Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmandı ve tarihi rekorlarını kırdı. İşte 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

Dolar yeni zirvesinde euro rekora yakın seyrediyor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 27 Aralık Çarşamba döviz kurları

Dolar/TL kuru yükselişlerine devam ederek, 29,36 liraya kadar yükselirken, euro kuru ise rekor seviyeye yakın 32,46 liradan işlem görüyor. Peki döviz kurları yükselmeye devam edecek mi?

Dolar ve euro son zamanların en yüksek seviyesinde! Bugün dolar ve euro kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro rekor tazeledi. Peki dolar ve euro ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe döviz kurları...

Dolar ve euro bugün ne kadar oldu? Döviz kurları bugün güne nasıl başladı? 20 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Peki dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 20 Kasım 2023 döviz kurları kaç TL?

döviz kiraların tl ye çevrilmesi Haberi

döviz kiraların tl ye çevrilmesi

Perakende Günleri 2019 bugün İstanbul’da kapılarını açtı. Perakende Günleri 2019 kapsamında düzenlenen toplantıya Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl ile Tescilli Markalar Derneği (TMD) Yönetim Kurulu başkanı İzzet Stamati katıldı.

SEKTÖR HAREKETLENECEK

TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, sektörün üçüncü çeyrek itibarıyla yüzde 5’lik reel büyüme yaşadığını söyldi. Özpamukçu, bunu yüzde 6 ile gıda sektörünün sürüklediğini, modern perakendenin ülke ekonomisinin üzerinde bir büyümeyle ekonomiyi destekliğini belirtti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Özpamukçu, "Alışverişlerin derinlerinde,...