20 / 04 / 2024

Dr. Murat Küçükoğlu kim

Dr. Murat Küçükoğlu kim

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük devlet hastanelerinden biri olma özelliği taşıyan 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesi inşaatının kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yanık tarafından kuruldu.

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin 13 bin 480 metrekarelik kısmını Aterko üretti!

İstanbul Yeşilköy'deki Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin 13 bin 480 metrekarelik kısmı Aterko tarafından üretilip montajlandı...

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Dr. Murat Küçükoğlu kim Haberi

Dr. Murat Küçükoğlu kim

Dr. Murat Küçükoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında yapımına başlanarak yaklaşık yüzde 90'lık kısmı tamamlandıktan sonra yüklenici firmanın iflas etmesinin ardından çalışmaları sona eren 300 yataklı Ünye Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanacağını belirtti.


Dr. Küçükoğlu, şunları ifade etti: "Çalışmaların durmasının ardından bölge hastanesi niteliğindeki hastanenin kalan kısımlarının tamamlanması için TOKİ tarafından yeniden ihalesi yapıldı. İhaleye 8 firma katıldı ancak firmaların verdiği teklif muhammen bedelin üzerinde olduğu için ihale iptal edilerek yeniden ihale yapılması kararlaştırıldı. Son yapılan ikmal ihalesini ise Karakoç İnşaat firması 10.300.000 TL teklif vererek kazandı. Hastane inşaatının kalan kısmının 100 gün içerisinde bitirilmesini planlıyoruz. Ümit ediyoruz bu süre zarfında 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesi bitirilerek hizmete açılacaktır."


Gazete...