23 / 04 / 2024

Dr.Duygu Erten

Dr.Duygu Erten

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği 18 Haziranda Stuttgart’da düzenlenen törende Dünya Yeşil Binalar Konseyi ( WGBC) Yönetim Kurulu kararınca TAM üye statüsüne erişti

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

ÇEDBİK, sürdürülebilir bina kültürü için çalışıyoruz!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Selçuk Özdil, Kurucu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ve Genel Sekreter Engin Işıltan ile derneğin kuruluş hikayesini anlattı. İşte o yazı...

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Dr.Duygu Erten Haberi

Dr.Duygu Erten


90 ülkede temsilciliği bulunan WGBC networkunde en üst üyelik statüsü olan bu üyelik, ülkelerinde yeşil dönüşüme damga vuran derneklere veriliyor.  


Avrupa’da Birleşik Krallıklar, Almanya,  Hollanda, İsveç, Polonya ve Romanya’dan sonra tam konsey statüsüne erişen Türkiye Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, 2009 yılında 'Dünya Yeşil Binalar Konseyi (WGBC) Gelişmekte olan Konsey Statüsü' kazanmış ve yeşil bina hareketinin altyapısını oluşturma çalışmalarına giderek artan bir katılımla devam etmistir.  


Stuttgart da her yıl düzenlenen ve CONSENSE fuarının ev sahipliğini yaptığı törende dernek adına ödülü Başkan Haluk Sur ve Kurucu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ile törene katılan dernek yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları aldı.


Törende konuşan WGBC Baskani Rick Fedrizzi Turkiyenin 5 yıldır yaptığı başarılı çalışmalarla bu statüyü hak ettiğini söyledi.


Sürdürülebilirlikte Global Liderlere verilen...