29 / 03 / 2024

dubai Gevora Hotel kaç katlı

dubai Gevora Hotel kaç katlı

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Dubai Bvlgari Hotel'in iç dekarasyonu Türk imzası taşıyacak!

Antalya'da 1996 yılında kurulan, Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Dubai başta olmak üzere birçok ülkede önemli projelere imza atan Antalya firması AHK Woldwide, Dubai'de 2017'de hizmete girecek Bvlgari Hotel&Resort'ün iç dekorasyonunu yapacak.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Dubai Emiri El Maktum Bodrum Golden Savoy Oteli'ni işletecek!

Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak.

World Discus Hotel, Dubai'de 10 metre derinliğe inşa edilecek!

Dubai'nin çılgın projeleri bitmiyor. Dünyanın en yüksek binası olan Burj Halifa'dan sonra Dubai bu kez de denizin altına otel inşa ediyor. Otelin 21 odası denizin tam 10 metre derininde

Water Discus Hotel ile Dubai'de sualtı oteller zinciri kurulacak!

Dünyanın en yüksek binası ve dünya şeklindeki adalarıyla sıradışı yapılara ev sahipliği yapan Dubai şimdi de sualtı oteller zinciri kurmaya hazırlanıyor

Armani, Burj Dubai'de otel açtı!

İtalyan moda devi Giorgio Armani, ilk otelini Dubai'de 818 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek binası olan "Burj Dubai"de açtı

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel düğün seçenekleri sunuyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, hayali kurulan peri masalı  gibi bir düğün için çiftlere unutulmaz, eksiksiz ve benzersiz bir kutlama sunuyor

Point Hotel Barbaros, Türkiye'nin ilk ‘art-tech' oteli!

Point Hotel Barbaros, Türkiye'nin ilk ‘art-tech' oteli. Duvarlarını 26 modern Türk sanatçının eserleri süslüyor

FiYapı, Fi-Hotel'i görücüye çıkarıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından FiYapı, Fi-Hotel projesini görcüye çıkarıyor

dubai Gevora Hotel kaç katlı Haberi

dubai Gevora Hotel kaç katlı

Birleşik Arap Emirlikleri'den (BAE) yeni bir rekor geliyor. Dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak.


Sputnik News'te yer alan habere göre, Dubai'deki Gevora Hotel, 356 metrelik uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli olacak.75 katlı bina Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde bulunuyor.


Gevora Hotel'den önce dünyanın en uzun oteli yine Dubai'de yer alıyordu. Gevora Hotel'den önce bu unvan JW Marriott Marquis otelindeydi. JW Marriott Marquis en uzun otel rekorunu 1 metre ile Gevora Hotel'e kaptırdı. 


Gevora Hotel'in yapımını Al Attar Group'un üstlendi. Otelin çatısında bir yüzme havuzu yer alıyor ve ayrıca otelde beş farklı restoranı da var.


Gevora Hotel'in yapım çalışmaları 2008 yılında başlamıştı ve bugün hizmete açılarak ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak.