26 / 04 / 2024

Dubai Port son durum ne

Dubai Port son durum ne

Dubai Port Direniş Grubu, mahkeme kararlarına rağmen inşaatı bir türlü durdurulmayan Körfez’deki Dubai Port liman inşatını anayasa mahkemesine taşımaya hazırlanıyor. Dün inşaatın önünde açıklama yapan grup, hazırlıklara başladığını duyurdu

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

Dubai'de emlak fiyatları düştü!

Dubai İstatistik Merkezi verilerine göre, emlak harcamaları son bir yıl içinde yüzde 6 oranında, emlak fiyatları ise bir yıl içinde yüzde 8 düştü..

Textil Port Zeytinburnu dünyada bir ilk olacak!

Textil Port, tarihi İpekyolu’nun son durağı Zeytinburnu’nda, toptan hazır giyimin sektörünün Türk ve dünya piyasalarına açılan kapısı olacak

Babacan Port Royal'de lansman öncesi son fırsat!

Babacan Port Royal’de ön talep sürecindeki fiyat avantajı devam ediyor. 50 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan ‘Babacan Port Royal, yatırımcının karşısına lansman öncesi kaçırılmayacak fırsatlarla çıkıyor.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Kocaeli'nin yollarına Dubai Port düzenlemesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesinde Yarımca girişinde olan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde yol çalışmalarına devam ediyor.

MADO Dubai ve Beyrut'ta şube açtı!

Türkiye’nin güçlü markası MADO, dünya genelindeki büyümesini de sürdürüyor. Körfez’deki hamlelerini genişleten MADO son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai ve Lübnan’ın başkenti Beyrut şubelerini açtı.

Kocaeli Dubai Port Limanı açıldı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yarımca’da yapımı tamamlanan Dubai Port Limanı, 3 bakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılımıyla açıldı.

Dubai Port son durum ne Haberi

Dubai Port son durum ne


Dubai Port Direniş Grubu, mahkeme kararlarına rağmen inşaatı bir türlü durdurulmayan Körfez’deki Dubai Port liman inşatını anayasa mahkemesine taşımaya hazırlanıyor. Dün inşaatın önünde açıklama yapan grup, hazırlıklara başladığını duyurdu


Kocaeli İdare, Sakarya Bölge İdare ve Danıştayın durdurma kararına rağmen Körfez’de devam eden Dubai Port Liman inşatı ile ilgili yeni bir hazırlık başladı. Sürecin başından beri takipçisi olan Dubai Port Direniş Grunu, dün liman inşaatın önünde basın açıklaması yaparak konuyu anayasa mahkemesine taşıyacaklarını duyurdu. Grup adına açıklama yapana Numan Gülşah, limanın kapısına kilit vurulması gerektiğini vurgulayarak “Bu saatten sonra hukuku arkadan dolanmak gelenek halini aldığı için bizlere de anayasa mahkemesine gitmekten başka çare kalmamıştır” diye konuştu.

HUKUKEN OLANAKSIZ

Gülşah şöyle konuştu: “Yaklaşık 6 yıldır yürüttüğümüz hukuk mücadelesi neticesinde Kocaeli İdare mahkemesince 2014 yılında...