28 / 03 / 2024

dulkadiroğlu toki kura sonuçları isim listesi

dulkadiroğlu toki kura sonuçları isim listesi

TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin yürüttüğü konut projesinin hak sahiplerine teslimi meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 ve TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2020 isim listesi...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Dulkadiroğlu 624 konut projesi 94.5 milyon TL'ye inşa edilecek!

TOKİ'nin Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 97 milyon 460 bin TL'ye Hera Teknik Yapı tarafından inşa edilecek...

dulkadiroğlu toki kura sonuçları isim listesi Haberi

dulkadiroğlu toki kura sonuçları isim listesi

TOKİ'nin Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde 624 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

500 adet 2+1 ve 124 adet 3+1 konutun bulunduğu Maraş TOKİ 2019 projesinden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ 2019 projesindeki 2+1 konutların fiyatları 146 bin 300 TL'den, 3+1 konutların fiyatları 214 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 öğrenme!
TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 henüz belli olmadı. TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da...