26 / 04 / 2024

dumankaya eskidji açık artırma

dumankaya eskidji açık artırma

Dumankaya'nın 16 projede yer alan toplam 203 adet gayrimenkul bugün Eskidji tarafından açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 mağaza satışa çıkıyor!

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

TOKİ 16 şehirdeki 55 arsayı açık arttırma ile satışa çıkaracak!

TOKİ, arsa yatırımcısına 2014’ün ilk fırsatını 6 Mart’ta sunacak. Düzenlenecek açık artırma ile mülkiyetindeki 55 arsa satışa çıkarılacak. Müzayede Eskidji firmasının İstanbul’daki merkezinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

2005 yılında TOKİ arsaları açık artırma ile satılacakmış!

2005 yılında TOKİ'ye ait İkitelli'de bulunan 4 parça konut arsası Eskidji Müzayede Evi tarafından açık artırma ile satılacakmış. 56 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa 19 milyon lira tahmini bedelle satışa sunulacakmış.

2002 yılında Emek Otelleri'nin eşyaları açık artırmaya çıkacakmış!

Uluslararası otel zincirlerine modernize edilmesi şartıyla 15 yıllık işletme anlaşmasıyla ''çıplak'' devredilen 6 Emekli Sandığı otelinin eşyaları, 2002 yılında Eskidji Müzaye Evi'nde açık artırmaya çıkacakmış.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesi hakkında açıklamada bulundu... Dumanakaya Miks projesinin ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı.

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün!

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor! 7 milyon 100 bin TL'ye!

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran saat 15.00'te satışa çıkıyor. Dumankaya Miks'in satışa çıkacak dükkanlarının fiyatları 7 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve ödemelerde faizsiz 36 ay vadelendirme yapılıyor

Fatih Belediyesi, TOKİ Sulukule'deki 31 konutu 22 Mayıs'ta açık artırmayla satacak!

Fatih Belediyesi, Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla Sulukule'deki 31 konutun satışını 22 Mayıs'ta açık artırma ile gerçekleştirecek. Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, metrekare birim fiyatlarının 4 bin TL'den başlayacağını belirtti

dumankaya eskidji açık artırma Haberi

dumankaya eskidji açık artırma

Dumankaya İnşaat A.Ş.'nin gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarıldı. Eskidji tarafından açık artırmayla satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 


Dumankaya'nın 16 projede yer alan toplam 203 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Satışa çıkan konutların fiyatları 105 bin TL'den, ofislerin fiyatları 193 bin 500 TL'den ve mağazaların fiyatları 127 bin 500 TL'den başlıyor. 


Müzayedeye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler; Eskidji’nin müzayede salonuna kuracağı standlar aracılığıyla veya Eskidji’nin Finansbank A.Ş. Güneşli şubesi nezdindeki hesabına her bir taşınmaz için;


1- Muhammen bedeli 100 bin TL’ye kadar olanlar için 1.000 TL,

2- Muhammen bedeli 100 bin 1TL ile 500 bin TL’ye kadar olanlar için 5 bin TL,

3- Muhammen bedeli 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL TL arası olanlar için 10 bin TL,

4- Muhammen bedeli...