23 / 04 / 2024

Dumankaya esnek kampanya

Dumankaya esnek kampanya

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Makyol Santral esnek ödeme planları ile ev sahibi yapıyor!

Makyol Santral’de, yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL’den başlayan taksitlerle esnek ödeme planının oluşturulabileceği bir kampanya başladı. 

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Ritim İstanbul son etapta kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın toplamda 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. İşte, Ritim İstanbul son etapta kampanya detayları...

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon’da hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin de üzerinde talep gördü.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3.889 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Maltepe Ritim İstanbul'da kampanya!

Dumankaya İnşaat Maltepe Ritim İstanbul projesinde toplam 863 adet konut, 250 adet home ofis, 146 adet mağaza bulunuyor. İşte, Maltepe Ritim İstanbul'da kampanya!

Dumankaya Horizon'da kampanya!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Horizon projesinde dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Dumankaya Horizon'da kampanya detayları...

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Dumankaya'dan sıfır zahmetli kampanya!

Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmalarıyla öne çıkan Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'Sıfır zahmetli' adında yeni bir kampanya başlattı.

Dumankaya esnek kampanya Haberi

Dumankaya esnek kampanya

Dumankaya, baharın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı Mayıs ayına özel ayrıcalıklı “Esnek Kampanya” fırsatları ile Dumankaya Flex Office, Dumankaya Mozaik,    hi-Fit ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.  0 faizli veya ekstra indirimli Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor. 


Yazın Keyfini Ritim İstanbul’da Yaşayın

Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile Adalar’a karşı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler 0 faiz veya yüzde 12 indirim ve Mayıs ayına özel ilave yüzde 5 indirim seçenekleri ile evini rahatça alabilecek. Home Office , 2+1 ve 3+1, 3.5+1, 4+1 dubleks gibi daire...