28 / 03 / 2024

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fiyatları ne kadar

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fiyatları ne kadar

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir daha ön satış döneminde bir rekora imza attı ve satışa çıkarılan stoğun yüzde 60’ı tükendi.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Flex Office ödemeleri!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office ödemeleri kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme sizden yüzde 50 vadeli kredi Dumankaya firmasından ödeniyor.

Dumankaya Flex Ofis'te 70 ofis sahibini bekliyor!

Dumankaya'nın Bahçeşehir'de inşa ettiği "Flex Office Bahçeşehir" projesini tercih ediyor. Ramazan kampanyasının da devam ettiği projede son 70 ofis sahiplerini bekliyor.

Dumankaya Flex Office'te fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 'Flex Office Bahçesehir' projesiyle klasik is ortamı anlayışını ortadan kaldırdı. Projede fiyatlar 119 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Flex Office Bahçesehir'de fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 'Flex Office Bahçesehir' projesiyle klasik is ortamı anlayışını ortadan kaldırdı.

Flex Office Dumankaya satış ofisi!

Flex Office Dumankaya satış ofisi ile 0212 672 88 98 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.

Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Flex Office 'te daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan" sloganıyla tanıtılıyor.

Flex Office Dumankaya fiyatları!

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fiyatları ne kadar Haberi

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fiyatları ne kadar

Flex Office Bahçeşehir ile konforlu çalışma alanlarını ve bireylerin günlük ihtiyaçlarına cevap veren modern bir yaşamı bir araya getiren Dumankaya, sunduğu avantajlar ile Bahçeşehir bölgesinde, yepyeni ve yatırım değeri oldukça yüksek bir projeyi hayata geçiriyor. Sunduğu yatırım fırsatları ile Dumankaya güvencesini temsil eden projenin ön satış döneminde satışa çıkarılan ünitelerinin yüzde 60’ı tükendi. Kârını kısa bir süre içerisinde realize etmek isteyen pek çok yatırımcı, ön satış döneminin avantajlarından yararlanarak Flex Office Bahçeşehir’i tercih etti.


Bahçeşehir’de 38 katlı gökdelende bulunan 300 üniteden oluşan projede, home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer...