26 / 04 / 2024

dumankaya gs forma

dumankaya gs forma

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor!

İnşaat sektörünün en büyüklerinden biri Dumankaya İnşaat. Halen İstanbul’un beş ayrı bölgesinde sekiz ayrı projenin satışını sürdüren Dumankaya İnşaat, aynı zamanda Galatasaray’ın forma reklamlarını da aldı.

Dumankaya, Galatasaray'a para yerine ev verecek!

Galatasaray Kulübü'nün Dumankaya ile yaptığı forma sponsorluk anlaşmasının daire karşılığı olduğu ortaya çıktı. 30 milyon TL'lik anlaşmanın nakit değil Galatasaray'a verilecek dairelerin değerinin olduğu ifade edildi

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

Galatasaray ve Dumankaya'dan sponsorluk anlaşması!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı.

Galatasaray'ın sponsoru Dumankaya!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray Dumankaya İnşaat'la anlaştı!

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

dumankaya gs forma Haberi

dumankaya gs forma

Türkiye’nin tek 4 yıldızlı takımı, 2015–2016 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın forma sponsoru, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Dumankaya İnşaat oldu.


30 Ekim Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat’ı temsilen de Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Galatasaray Spor Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak.


Cumhuriyet Bayramı’nın 92’nci Yıldönümüne rastlayan 29 Ekim 2015 tarihinde Galatasaray’ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği, 2015–2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017–2018 sezon sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper...