23 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon ofis fiyatları

Dumankaya Horizon ofis fiyatları

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon ofis fiyatları!

Dumankaya Horizon ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet daire ile 22 adet ticari birim yer alıyor.

Dumankaya Horizon'da ilk ödeme Haziran 2016'da!

Kartal sahilde, denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon Evleri projesinde daireler 695 bin 640 liradan, ofisler 595 bin 320 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Horizon

Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Horizon projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon projesi İstanbul Kartal sahilinde inşa edildi...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri!

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 43 bin 689 metrekareden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Kartal Horizon Residence fiyat listesi!

Kartal Horizon Residence fiyat listesi 2+1 dairelerde 785 bin 940 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon projesinde 109 rezidans ve 22 mağaza yer alıyor...

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi!

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Horizon Residence'ta ev fiyatları 588 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya Horizon ofis fiyatları Haberi

Dumankaya Horizon ofis fiyatları

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Dumankaya Horizon Ofisleri için yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede ilk taksit ödemesi Haziran 2016'da başlıyor. 


"Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?" sorusuna İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesi yanıtını verebiliriz. Proje 43 bin 689 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiyor. 


Hemen teslim edilen Dumankaya Horizon Kartal'da ofislerin alanları 67 ile 187 metrekare, dükkanların alanları ise 74 - 286 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların yer aldığı Dumankaya Horizon Rezidans 109 tane daire ve 22 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları 595 bin 320 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşinatsız ödeme yapılabiliyor. 


Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Ulaşım: Kartal Kordonboyu Mah. Çilek Sok. No:1 Kartal...