20 / 04 / 2024

Dumankaya Horizonda ticari alanlar satışta

Dumankaya Horizonda ticari alanlar satışta

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon ofis fiyatları!

Dumankaya Horizon ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet daire ile 22 adet ticari birim yer alıyor.

Dumankaya Horizon'un ticari üniteleri satışa çıktı!

Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.

Dumankaya Horizon'da ticari üniteler satışta!

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.

Dumankaya Horizon Kartal satış fiyatları!

Dumankaya Horizon Kartal satış fiyatları 695 bin 640 liradan başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon Kartal projesinde 109 adet konut, 34 adet ofis ve 35 adet ticari birim bulunuyor...

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi!

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 695 bin 640 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen projede 109 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Dumankaya Horizon satış fiyatları!

109 adet konut ve 22 adet ticari üniteden meydana gelen Dumankaya Horizon satış fiyatları 512 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Horizon Kartal fiyat!

Dumankaya Horizon Kartal fiyat listesi daire seçeneklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 109 konut ve 22 ticari ünitenin yer aldığı proje 43 bin 689 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri nerede?

Ritim İstanbul'da 863 rezidans, 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 35 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri nerede?

Dumankaya Horizonda ticari alanlar satışta Haberi

Dumankaya Horizonda ticari alanlar satışta

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.  Bu sebeple projedeki ticari üniteler de satışa çıkarıldı. Dumankaya Horizon, alışveriş alanları, kafeler, spor salonu gibi alanlara sahip. Projede ticari alan 20 mağaza ve 2 kafeden oluşuyor. Horizon'da ayrıca hoıne ofis seçenekleri de bulunuyor. Ticari ünitelerin yanı sıra 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatiflerin de bulunduğu projede fiyatlar 449 bin liradan başlıyor. 


Posta 



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.


Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda Dumankaya İnşaat güvencesi ile yükselmekte olan Dumankaya Horizon projesinde hemen teslim avantajlı kampanyası yoğun ilgi görürken projede yer alan ticari birimler de...