19 / 04 / 2024

Dumankaya inşaat mağdurları

Dumankaya inşaat mağdurları

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya’ya 22 yıl hapis istemi!

Kayyum atanan Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin bulunduğu 9'u tutuklu 63 şüpheli hakkında,yürütülen soruşturmada tamamlandı.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Has İnşaat mağdurları evlerini istiyor!

Tuzla’da, bir inşaat şirketinden noter sözleşmesi ile satın aldıkları dairelerin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden mağdurlar evlerini geri istiyor.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Gaziantepli Uğur İnşaat mağdurları yolu kapattı!

Gaziantep'te Uğur İnşaat mağduru olan yüzlerce aile, Akkent yolunu trafiğe kapattı.

Malatya'da inşaat mağdurları eylem yaptı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından 2011 yılında yapımına başlanan hala bitirilemeyen inşaata vatandaşlar tepki gösterdi. 300-350 kişi Soykan Parkı'nda bir araya geldi.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Dumankaya İnşaat’tan FETÖ mağduru ailelere müjde!

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup CEO’su Polat Sağır’dan Dumankaya İnşaat’tan daire alan ve mağdur olan ailelere müjdeli haber geldi. 

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Dumankaya inşaat mağdurları Haberi

Dumankaya inşaat mağdurları

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'na devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim edilmediği gerekçesiyle eylem yaptı.

Aydınlık'ta yer alan habere göre; Dumankaya İnşaat mağduru bir grup, Mecidiyeköy Esentepe'de bulunan TMSF binası önünde saat 11.00'da bir araya gelerek eylem yaptı. Parasını ödedikleri evlerinin kendilerine verilmesini talep eden mağdurlar, 'TMSF Evlerimizi Teslim Et' ve 'Dumankaya Mağduriyeti TMSF Mağduriyetine Dönüştü' yazılı pankart açtı.

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, protesto eylemlerine bir süre düdük çalarak devam eden mağdurlar adına konuştu. Aydın Ağaoğlu, "Bunlar sıradan müteahhit tarafından dolandırılanlar değil farkı var biliyoruz. Türkiye'de özellikle binlerce insan ev sahibi olayım derken dolandırıldı. Ama burada bir fark var. FETÖ mağduru oldular. Ne acı...