26 / 04 / 2024

Dumankaya konutları teslim edilecek mi

Dumankaya konutları teslim edilecek mi

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Konutları teslim ediliyor!

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri bugün başlıyor..

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Konutları teslim edildi!

20 Haziran'da başlayanR ize Merkez Hamamderesi Kentsel Yenileme Projesinde satılan konutların teslim işlemleri bugün sona eriyor...

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

TOKİ Şile 2. Etap'ta konutlar teslim ediliyor!

TOKİ Şile 2. Etap'taki 101 konutun sahibi bugün itibariyle evlerine kavuşuyor. Konutlar blok blok teslim edilecek, teslim işlemleri 22 Haziran'da tamamlanacak..

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Dumankaya konutları teslim edilecek mi Haberi

Dumankaya konutları teslim edilecek mi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman fiması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını belirterek, daireleri teslim etmeye başlayacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gülal, fon binasında düzenlenen basın toplantısıyla Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde verdi.

Dumankaya ve Fi Yapı’nın hemen hemen 2 yıldır TMSF kayyumluğunda yönetildiğini anımsatan Gülal, bu iki firmanın TMSF’nin kayyum olduğu 964 firma arasında en fazla mağdura sahip firmalar olduğunu söyledi.

Gülal, Fi Yapı’da 5 bin 136, Dumankaya’da ise 3 bin 28 daire bekleyen mağdurun bulunduğunu anımsatarak toplamda 8 bin 164 mağdurun problemini çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

Söz konusu iki şirketin mağdurlarına çözüm ararken yollarının 2017 yılı sonunda Alman Drees&Sommer firmasıyla kesiştiğini anlatan Gülal, “Drees&Sommer...