24 / 04 / 2024

Dumankaya marka konumlandırması

Dumankaya marka konumlandırması

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından sekiz yıldan beri düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre marka konumlandırmasında en başarılı marka Dumankaya İnşaat oldu...

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Sinpaş ikinci kez süper marka seçildi!

Yenilikçi kimliği ve 44 yıllık deneyimiyle gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş, ‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında ikinci kez ‘Süper Marka’ seçildi.

TOKİ süper marka seçildi!

Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında TOKİ Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek kamu idaresi olarak dikkat çekiyor. 

Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Sur Yapı Marka Bursa projesi 316 daire ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri...

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

İnşaat sektörü ülkemizin marka değerlerini ihraç ediyor!

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülürken; Uğur Dumankaya, ". İnşaat sektörü olarak ülkemiz üzerinde ortaya koyduğumuz değeri ve marka değerini ihraç ediyoruz.” dedi.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Dumankaya Fifti Fifti finans modeli devrim niteliğinde!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren ve geçtiğimiz yıl alanında en beğenilen marka olma gururunu yaşayan Dumankaya, benzersiz satın alma modeli “Fifti- Fifti” ile yepyeni bir finansman modelini hayata g

Dumankaya Trend Kurtköy Evleri'nde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Trend Projesi, TEM ve E-5 karayolları arasında, Pendik Hızlı Feribotu ve Deniz Otobüsü İskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 5 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Dumankaya İnşaat ticari üniteleri ile yatırım fırsatı sunuyor!

Dumankaya İnşaat’ın projelerinde bulunan ticari üniteler bölgenin ticari hareketliliğini artırması sebebiyle yatırımcılar açısından önemli yatırım fırsatları sunarken, bireylerin sosyal yaşamlarında da anlamlı bir değer ortaya koyuyor.

Dumankaya marka konumlandırması Haberi

Dumankaya marka konumlandırması

Dumankaya İnşaat adına GfK 'nın 2006 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Marka İmaj ve Konut Satın Alma Davranışları Araştırması'nın 2013 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre marka cazibesinde birinci, spontan bilinirlikte ise en çok akla gelen ilk iki markadan biri oldu.


Aralık 2013-Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 527 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve beğeni konularına kadar geniş bir çerçeveyi kapsıyor. 


Araştırma sonuçlarını  değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya;     "Dumankaya İnşaat olarak 2013 yılını bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde ortaya koyduğumuz enerjimizi odaklanma, farklılaşma,...