20 / 04 / 2024

Dumankaya Trend Kurtköy Evleri'nde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya Trend Kurtköy Evleri'nde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Kurtköy Trend

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Trend Projesi, TEM ve E-5 karayolları arasında, Pendik Hızlı Feribotu ve Deniz Otobüsü İskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 5 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.



Toplam arsa alanı 110 bin metrekare olarak belirlenen Trend Residance'ta satışlar arsa sahibi İsmailoğlu Gayrimenkul tarafından yapılıyor. 


Trend Kurtköy kapsamında konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Kurtköy Trend Evleri'nde birbirinin manzarasını kesmeyen 'T' bloklar, 3. kat bahçeleri, şeffaf kat koridorları, bekleme, dinlenme ve sanat köşelerinden oluşan geniş lobi, 24 saat Rezidans hizmeti, köprülerle açılan göletler, palmiye adası, 1 Km yürüyüş ve koşu parkuru, 4 açık 1 kapalı havuz, TrendyClub, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, çocuk parkları, alışveriş merkezleri bulunuyor.


Kurtköy Rezidans, TEM ve E-5 karayolları arasında, İETT ana hareket noktasına komşu, Pendik Hızlı Feribotu ve Deniz Otobüsü İskeleleri'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanına 5 dakikalık mesafede yükseliyor.


Son 20 aile için büyük kampanyanın düzenlendiği  Dumankaya İnşaat  Trend Kurtköy'de K.D.V ve tapu harcı alınmadan, arsa sahibinden sıfır dairelerde fiyatlar 270.00 TL'den başlıyor.


Trend Kurtköy satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 482 96 51

Web Adresi: www.kurtkoytrend.com

Filiz SERT/ Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön