05 / 05 / 2024

Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye

Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 548 bin TL'ye 3+1!

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası 3+1 daire 548 bin TL'ye alınabiliyor. 3-7 katlı 24 bloktan oluşan Mozaik Sancaktepe'de konut alanları 44 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödemeler!

Dumankaya Mozaik Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 520 TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödemeler nasıl yapılıyor?

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim!

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı!

"Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtılan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye Haberi

Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye

Dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 208 metrekare arasında farklılık gösteren Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de 799 tane daire ve 1 tane dükkan bulunuyor.


Dumankaya Mozaik'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye ediliyor. Sıfır peşinatta yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'in sosyal yaşam alanları içerisinde yüzme havuzu, fitness alanı, saunalar, oturma alanları, lavanta hasat alanları, güneşlenme terasları, pergolalı gezinti yolları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, bisiklet park alanları, hobi odası, yansıma havuzları yer alıyor.


Dumankaya Mozaik satış ofisi

Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge...