24 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satışları

Dumankaya Mozaik satışları

Dumankaya İnşaat ' ın Sancaktepe ' de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinin, birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi sayesinde 252 konutluk birinci etap satışları tamamlandı...

Dumankaya Mozaik'in ikinci etabı da yoğun ilgi görüyor!

Dumankaya Mozaik projesinin birinci etabı gördüğü büyük ilgi sonucu 1. etap satışlarını kısa bir süre içinde bitirdi. Bu başarının ardından 2. etap satış tarihlerinin de öne çekilmesiyle projeye olan ilgi katlanarak devam etti.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV'li satış sürüyor!

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkarılmasının ardından, yüzde 1 KDV avantajına sahip projelere ilgi arttı. Yüzde 1'lik bu KDV avantajına sahip markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik'te satışlar başladı.

Dumankaya Mozaik'te yatırım yapan kazanıyor!

Dumankaya Mozaik'te yatırım yapan kazanıyor. Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması, yüzde 1 KDV avantajına sahip projeler arasında yer alan Dumankaya Mozaik’in yatırımcı nezdinde cazibesini artırıyor.

Dumankaya Mozaik'in metrekaresi 3 bin 200 lira!

Hali hazırda metrekare fiyatlarının 3 bin 200 lira seviyesinde olduğu projede kısa bir süre sonra fiyatlar artacak. Dumankaya Mozaik projesinde 200 dairenin yüzde 60'lık kısmı sahiplerini buldu.

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı!

Geçen ay satışa açılan Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı. Metrekaresi 3 bin £00 TL'den sunulan projede, 799 konut bulunuyor. Projede fiyatlar 154 bin liradan başlıyor.

Dumankaya Mozaik ilk etap satışlarının yüzde 60'ı tamamlandı!

Sancaktepe’de ayrı mimari yaklaşımlarla, birbirinden farklı renkleri ve dokuları bütün olarak birarada sunan Dumankaya Mozaik projesi’nde ilk etapta ön satışa açılan konutların % 60’ı satıldı.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç!

"Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç" sloganıyla tanıtılan projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. Projede daire satış fiyatları 179 bin 520 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Residence'de 60 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta olan projede satışlar devam ediyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Another World'de satışlar başladı!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World'de satışlar başladı. 17 bin metrekare arsa içinde yükselen sitede 6 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Dumankaya Mozaik satışları Haberi

Dumankaya Mozaik satışları

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinin, birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi sayesinde birinci etap satışları tamamlandı. 252 konutluk birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilginin ardından, ikinci etabın satış tarihlerinin öne çekilmesiyle bu etap da aynı şekilde yoğun bir ilgi gördü. 3 etapta toplam 799 daire ve 1 işyerinden oluşan projede, konutların alanları 44 ila 208 metrekare arasında...