29 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik ilk etap satışlarının yüzde 60'ı tamamlandı!

 Dumankaya Mozaik ilk etap satışlarının yüzde 60'ı tamamlandı!

Sancaktepe’de ayrı mimari yaklaşımlarla, birbirinden farklı renkleri ve dokuları bütün olarak birarada sunan Dumankaya Mozaik projesi’nde ilk etapta ön satışa açılan konutların % 60’ı satıldı.




Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul’un doğa güzellikleri ve zengin tarihi mirası ile öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde Temmuz ayından bugüne metrekaresi 3.200 TL’den satışa çıkan stoğun yüzde 60’lık kısmı tamamlandı. 


Her zevke ve her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplayan Dumankaya Mozaik projesi, şehrin kimliğine ve mimari hafızasına yeni bir soluk, yeni bir karakter kazandıracak proje olarak öne çıkıyor. Dumankaya Mozaik’in ön satış döneminde ağırlıklı olarak oturum amacı ile konut satışı gerçekleşti. Satışa sunulan 4 farklı alternatif dekorasyon paketinden ferahlığı sevenler yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireleri tercih ederken; minimalizmi sevenler İskandinav tarzı daireleri tercih etti.


Her ihtiyaca uygun daire tipi 


Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamından çok hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik’te bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlı-şömineli loft konutlar olmak üzere değeri artırılmış daireler, ayrıcalıklı fırsatlar ile yeni bir yaşam kurmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.


64 dönüm arazi üzerinde 3 etapta hayata geçirilecek proje içerisinde, 44 ile 47 m2 arasında değişen stüdyo daireler, 59-75 m2 arasında değişen 1+1, 78 m2 genişliğindeki 1,5+1, 88-127 m2 arasında değişen 2+1, 145-155 m2 arasında değişen 3+1 ve 208 m2 genişliğinde 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


154 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak projede 450 m2 büyüklüğündeki sosyal tesis içinde fitness alanı, soyunma odaları ve duşlar, saunalar, hobi odası bulunuyor. Ayrıca projede çocuk havuzu da dahil olmak üzere 330 m2 açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yansıma havuzları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, lavanta hasat alanları, gezinti yolları, pergolalı oturma alanları, bisiklet park alanları ve çeşitli oyun alanları mevcut.


Dumankaya Mozaik Projesi’nin 2. ve 3. etaplarının lansmanı, sonbaharda %15’lik fiyat artışı ile ortalama 3.600 TL metrekare satış fiyatından gerçekleştirilecek.


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com



Geri Dön