26 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik son durum

Dumankaya Mozaik son durum

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya Mozaik'ten ev alan FETÖ mağdurlarına kayyumdan müjde!

Geçen yıl yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra inşaat faaliyetleri duran Dumankaya projelerinde ilk faaliyet Sancaktepe Dumankaya Mozaik’te başladı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres bilgisi kapsamında proje Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak'ta yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 1.825 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı içinde gerçekleşeceği projede aylık 1.825 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Yüksek kazanç ve avantajlı fiyatlar Dumankaya Mozaik'te!

Dumankaya Mozaik projesinde satışlar devam ediyor. Dairelerin 176 bin 400 TL'den başladığı projede teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek. projede dairelerin dışında 1 adet işyeri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik ev fiyatları ne kadar?

İstanbul - Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde 2. etap satışları başladı. Projede 799 tane daire yer alıyor. Peki Dumankaya Mozaik ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 17 Haziran!

Yüzde 12 indirim fırsatı sunan Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 17 Haziran. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan projede Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 dairen meydana geliyor. Daire teslimlerinin 2017 Nisan ayında yapılması öngörülüyor.

Dumankaya Mozaik'te 1+1 daireler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede 1+1 daireler 219 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te teslimler Nisan 2017'de!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Dumankaya Mozaik'te daireler 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde daire büyüklükleri ise 47 ila 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde 3+1'ler 462 bin TL'ye!

Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 462 bin TL'den satışa sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binalardaki dairelerinde özel olarak tasarlanmış 4 farklı dekorasyon konsepti sunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+1'ler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde peşin ve banka kredili fiyatlarına 0 peşinat ve yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+0'lar 169 bin 840 TL!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'de 4 farklı dekorasyon seçeneği sunan Dumankaya Mozaik projesinin yüzde 70'ini kapsayan yeşil ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor..

Dumankaya Mozaik son durum Haberi

Dumankaya Mozaik son durum

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, mevduatta sigorta limitini 100 bin liradan 150 bin liraya çıkarmalarının ardından sigortalı mevduatlarının hemen hemen 750 milyar liraya yükseldiğini söyledi ve "Rezervin sigortalı mevduatı karşılama oranı yüzde 6 seviyesinde. Bu Avrupa'nın en yüksek oranı. Bu manada Avrupa'nın en kuvvetli mevduat sigortacılığı kurumlarından biriyiz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aydınlı Grup'un 2019 performansı, 2020 yatırım ve büyüme planları ile gelecek dönem hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülal, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ aidiyeti ve iltisakı tespit edilen şirketlerin TMSF kayyumluğunda yönetildiğini anımsattı.

Gülal, bu şirketleri devraldıkları andan itibaren "milli servet ve devletin malı" olarak gördüklerini, onları basiretli tüccar anlayışıyla yönettiklerini ifade ederek, "Şu an itibarıyla TMSF kayyumluğunda yönetilen 807...