20 / 04 / 2024

Dumankaya projelerinde yaz kampanyası

Dumankaya projelerinde yaz kampanyası

Dumankaya İnşaat Hi-Fit projesinde ev sahibi olmak isteyenlere 124 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri, 72 ay sıfır faiz, lansmana özel yüzde 20 indirim ve yüzde 1 KDV fırsatları sunuyor...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

Dumankaya Miks yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Dumankaya Mozaik'ten ev alan FETÖ mağdurlarına kayyumdan müjde!

Geçen yıl yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra inşaat faaliyetleri duran Dumankaya projelerinde ilk faaliyet Sancaktepe Dumankaya Mozaik’te başladı.

Lüks konut projelerinde çatı ve bahçe katı değerlendi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, lüks konut projelerinnden bahsetti. İlhan, konut projelerinde çatı ve bahçe katını değerlendiğini belirtti.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Dumankaya projelerinde mağduriyet yaşanmayacak!

Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi.

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Dumankaya'dan hemen teslim projelerinde tarihi fırsat!

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya İnşaat, yüzde 100’e kadar varan kazandırma oranlarına sahip hemen teslim projelerinde tarihi bir fırsata imza atıyor.

Dumankaya projelerinde yaz kampanyası Haberi

Dumankaya projelerinde yaz kampanyası


Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri yüksek semtlerinde hayata geçirdiği Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine farklı ödeme kolaylıkları, taksit imkânları gibi özel fırsatlar sunuyor.


Bu kapsamda Dumankaya İnşaat Hi-Fit projesinde ev sahibi olmak isteyenlere 124 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri, 72 ay sıfır faiz, lansmana özel yüzde 20 indirim ve yüzde 1 KDV fırsatları sunuyor. Prens Adaları manzarasına sahip Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler ise, kampanya ile 182 bin 160 TL'den başlayan fiyat seçenekleri, 72 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirihı, teslimde peşinat ile yüzde sıfır peşinat gibi fırsatlardan yararlanabilecek. 


İndirim fırsatı Dumankaya İnşaat, Atakent-Halkalı'daki projesi Konsept Halkalı'da daire sahibi olmak isteyenlere, 72 ay sıfır faiz, 84 bin...