20 / 04 / 2024

Dumankaya projesi

Dumankaya projesi

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzası ile 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat projesi iletişim!

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat projesi iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 0216 511 58 00 bu numara ile irtibata geçebilirsiniz.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya İnşaat Flex Office projesi!

Yarın görücüye çıkacak olan Dumankaya İnşaat Flex Office projesi home ofislerden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen projede ofis fiyatları ön satışlara özel olarak 106 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi!

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire teslimlerinin 2017 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor!

32 katlı tek kuleden oluşan Flex Office Dumankaya projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor.

Çayırova Dumankaya projesi satılık daire!

Dumankaya İstanbul dışındaki ilk projesi Dumankaya Çayırova dev yatırımlardan birine imza atıyor. Çayırova projesi 1 milyar TL yatırım bedeliyle Gebze'de hayata geçiyor.

Dumankaya projesi Haberi

Dumankaya projesi

Dumankaya, baharın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı Mayıs ayına özel ayrıcalıklı “Esnek Kampanya” fırsatları ile Dumankaya Flex Office, Dumankaya Mozaik,    hi-Fit ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.  0 faizli veya ekstra indirimli Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor. 


Yazın Keyfini Ritim İstanbul’da Yaşayın

Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile Adalar’a karşı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler 0 faiz veya yüzde 12 indirim ve Mayıs ayına özel ilave yüzde 5 indirim seçenekleri ile evini rahatça alabilecek. Home Office , 2+1 ve 3+1, 3.5+1, 4+1 dubleks gibi daire...