27 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe ödemeleri

Dumankaya Sancaktepe ödemeleri

Dumankaya Sanacktepe'de peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Dumankaya Sancaktepe satış ofisi nerede?

Konut fiyatlarında lansmana özel yüzde 20 indirim uygulanan Dumankaya Sancaktepe satış ofisi nerede sorusuna İstanbul Maltepe cevabı veriliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Dumankaya Sancaktepe'de fiyatlar 153 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Sancaktepe projesinde toplamda 502 adet daire yer alıyor. 40 bin 359 metrekarelik alana sahip olan projede fiyatlar 153 bin liradan başlıyor.

Dumankaya Sancaktepe satılık daire fiyatları!

İçerisinde 502 adet konutun yer aldığı Dumankaya Sancaktepe satılık daire fiyatları 153 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede lansmana özel yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor...

Muhit Sancaktepe ödemeleri!

Muhit Sancaktepe ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje yedi blok olarak İstanbul Sancaktepe'de Sur Yapı tarafından hayata geçirildi...

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Dumankaya Miks ödemeleri!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya Miks ödemeleri kapsamında 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Aydos Country Sancaktepe ödemeleri!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country Sancaktepe ödemeleri kapsamında 30 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık!

Konum bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar taksitlendirilme uygulanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık daire teslimleri 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları 3+1'ler 372 bin 240 tl'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri!

Daire fiyatlarının 397 bin 760 TL'den başladığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Dumankaya Sancaktepe ödemeleri Haberi

Dumankaya Sancaktepe ödemeleri

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe'de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkanı vadediyor. Proje, 149 bin TL'den başlayan lansman fiyatları ve stok avantajları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Projede, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipinde toplam 799 daire ve 1 ticari birim bulunuyor. Proje içerisinde, 44 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklerde daire seçenekleri yer alıyor. Projede, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı...