11 / 05 / 2024

dumankayanın tuzladaki adres projeleri

dumankayanın tuzladaki adres projeleri

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakasının en hızlı gelişmekte olan Tuzla-Aydınlı bölgesinde yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Adres projelerine yenilerini ekliyor  

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Bakanlık 3 boyutlu kadastro verileri oluşturuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 81 ilin havadan 3 boyutlu görüntüsünü çekecek. Görüntüler güvenlik, kentsel dönüşüm, adres ayrıntısı gibi birçok alanda kullanılabilecek.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede 1.056 adet daire yer alıyor. Life In Vera adres bilgileri kapsamında Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

dumankayanın tuzladaki adres projeleri Haberi

dumankayanın tuzladaki adres projeleri

Dumankaya.com üzerinden başlatılan Ev Aramaya Son kampanyası kapsamında şimdi de yepyeni 2 Adres projesi olan Adres Su ve Adres Natura, Dumankayanın Gizli Bahçe bölgesine katılıyor.

Çok kazandıran projede oturumcuya büyük fırsat
Her bütçeye uygun cazip daire seçenekleri ile ev arama anlayışını bir tık öteye taşıyan Dumankaya.com, Ev Aramaya Son sloganı kapsamında yepyeni 2 etabı ev sahibi olmak isteyen oturumculara ve cazip koşullardan yararlanarak kazanmak isteyen yatırımcılara sunuyor.

2008 yılında temeli atılan ilk Adres projesi ile başlayan ve ardından ürün kalitesi, konumu, erken teslim ve yatırım avantajı ile Adres projeleri yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bugüne kadar,  gerçekleştirilen toplam 6 projede 1.519 konuttan oluşan Dumankaya Adres projesi yatırımcılarına 2.5 yıl içinde %70e varan oranlarda getiri sağladı. Her Aşamada Mutlu Ev Sahiplerini hedefleyen...