20 / 04 / 2024

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satış listesi

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satış listesi

Beylikdüzü Duman Park Evleri teslim tarihi 2015 yılının Şubat ayı olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan Duman Park Evleri projesinde fiyatlar 175 bin liradan başlıyor...

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Vural Duman tarafından kuruldu.

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Alaattin Küçükduman tarafından açıldı. 

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Duman, Özcan Duman ve Serkan Duman ortaklığında kuruldu.

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kurt tarafından kuruldu. 

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Duman tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emin Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Uludağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan Cadde Rezidans Konutları 10 kattan oluşan tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Cadde Rezidans ödeme planı!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Konutları 1.550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Cadde Rezidans ödeme planı...

Cadde Rezidans Güneşli ulaşım!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri toplam 32 daireden meydana geliyor. Cadde Rezidans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satış listesi Haberi

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satış listesi


5 katlı 4 blok halinde yükselen Duman Park Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Duman Park Evleri teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Beylikdüzü Duman Park Evleri projesi Dumanlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Duman Park Evleri projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Duman Park Evleri Beylikdüzü projesi 64 daireden oluşuyor.


Beylikdüzü Duman Park Evleri projesinde ödemeler yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Duman Park Evleri Beylikdüzü'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleksler bulunuyor.



Beylikdüzü Duman Park Evleri teslim tarihi!


Beylikdüzü Duman Park Evleri teslim tarihi Şubat 2015 olarak belirlendi. Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satış listesi kapsamında 2+1 daire tipleri 175 bin liradan, 3+1 daire tipleri 200 bin...