29 / 03 / 2024

Dünya Havacılık Forumu 3. havalimanı

Dünya Havacılık Forumu 3. havalimanı

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Hangar Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Havacılık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Burak Kaya ve Doruk Kaya ortaklığında kuruldu.

Metal Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Metal Havacılık Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metal Oto Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Linair Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Linair Havacılık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ercil tarafından kuruldu.

Dünya Havacılık Forumu 3. havalimanı Haberi

Dünya Havacılık Forumu 3. havalimanı

İGA şirketi tarafından Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının (ICAO) Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilgi verilerek, yatırım süreci ve bu süreçte tarafların yaklaşımlarıyla ilgili yöneltilecek sorular cevaplanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM) internet sitesindeki duyuruya göre, "Havacılığın Gelişimi için Yatırım Teşviki" temasıyla Brezilya'nın Fortaleza şehrinde gerçekleştirilen ICAO Dünya Havacılık Forumu başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ICAO'ya üye ülkelerin havacılık, ulaşım ve altyapı, finans, ekonomi ve turizm alanlarından sorumlu üst düzey devlet bürokratlarıyla bu alanda söz sahibi endüstri ve finans paydaşlarına yönelik gerçekleştirilen foruma Türkiye'yi temsilen Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Can Erel, SHGM Sertifikasyon Koordinatörü Emrah Can Çetinkaya ve İGA İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Melih Mengü de katılım gösterdi.

Üye devletlerin, sosyal,...