19 / 04 / 2024

Dünya Mimari Festivalinde hangi binalar yarışıyor

Dünya Mimari Festivalinde hangi binalar yarışıyor

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Soyak Kristalkule dünya devleri arasında!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Dünya Mimari Festivali'nde Türkiye'den 2 bina yarışacak!

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Dünya Mimarlık Festivali’nde KGTÜ finale kaldı!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi (KGTÜ) Kampüs Mimari Projesi Dünya Mimarlık Festivali’nde yarışma bölümünün ‘Eğitim’ kategorisinde finale kaldı.

Türkiye'de kentlerin tasarımı dünya standartlarında olacak!

Kentlerin düzenlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çalışma başlattı. Türkiye'de şehirlerin mimari, çevre ve sosyal yaşam alanlarının dünya standartlarında olması için kentsel tasarım rehberi hazırlanıyor.

Bergama Kültür Merkezi WAF Dünya Mimarlık Festivali'nde finale kaldı!

Bergama Kültür Merkezi, büyük ödüle çok yaklaştı. Mimari otoritelerin dikkatini çekerek WAF Dünya Mimarlık Festivalinde finale kalan Bergama Kültür Merkezi Projesi, ödüle doğru adım adım ilerliyor.

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olacak!

İstanbul'un tarihi ilçesi Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Üsküdar, son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanıyor.

Dünya Mimari Festivali’nden iki Türk projesine ödül!

GROHE sponsorluğunda Singapur’ da gerçekleştirilen Dünya Mimari Festivali’ nde, Emre Arolat Mimarlık Sancaklar Cami ile Tabanoğlu Mimarlık ise Selçuk Ezca Genel Merkezi projeleriyle ödül kazandı...

Dünya Konut Günü'nde İTÜ'de İstanbul'da Ikamet Etmek çalıştayı yapılacak!

İstanbul’da Ikamet Etmek ve Tasarlamak başlığındaki çalıştay, ITU Konut Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mimarlık Fakültesi, Mimari Tasarım ve Tipoloji Çalışma Grubu’nun ortaklığında Birleşmiş Milletler Dünya Konut Günü kapsamında gerçekleştiriliyor...

Orion AVM'de Dünya Saati için ışıklar bir saat kapanıyor!

Orion Alışveriş Merkezi, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından düzenlenen “Dünya Saati” kampanyasına destek veriyor. Dünya çapında uygulanacak kampanya için Orion, 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20:30'da ışıklarını 1 saat süresince kapa

GYODER Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu sonuçları 10 Nisan'da açıklanacak!

GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek” tamamlandı. Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek sonuçları, 10 Nisan'da açıklanacak!

Jones Lang LaSalle, dünya saati kampanyasına destek için ışıkları söndürüyor!

İklim değişikliği ile mücadele etmek amacı ile dünya çapında devam eden “Gezegenimiz için hep birlikte ışıkları kapatıyoruz” kampanyasına Jones Lang LaSalle, dünya çapındaki 200 ofisiyle destek veriyor

Eyfel Kulesi'nin ışıkları dünya saati için sönecek!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek verecek.

Dünya Mimari Festivalinde hangi binalar yarışıyor Haberi

Dünya Mimari Festivalinde hangi binalar yarışıyor

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. 




Gad Mimarlık'ın Eskişehir'de hayata geçirdiği Termal Spa Hotel otel kategorisinde, Yazgan Dizayn Mimarlık'ın imzasını taşıyan Ankara'daki Aselsan Rehis Gölbaşı Kampusu ise üretim, enerji ve geri dönüşüm binaları kategorisinde dünyanın en iyi binasına aday oldu. Kasım ayında düzenlenecek festivalde dünyadan 338 bina...