20 / 04 / 2024

Dünya Mimarlık Günü programları

Dünya Mimarlık Günü programları

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde düzenlenen 'Dünya Mimarlık Günü' programında katılımcılara mimarlık hakkında bilgiler verildi.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıklama geldi! Son dakika... 

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıkalama geldi. Son dakika haberine göre Dünya Bankası altın fiyatlarının hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar...

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldué!

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Erdal Tatli tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Dünya Mimarlık Günü programları Haberi

Dünya Mimarlık Günü programları


Diyarbakır Dicle Üniversitesinde düzenlenen 'Dünya Mimarlık Günü' programında katılımcılara mimarlık hakkında bilgiler verildi.


Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından “Dünya Mimarlık Günü” münasebetiyle düzenlenen söyleşide Doç. Dr. Kamuran Sami ve Öğretim Görevlisi Derya Çakır Aydın’ın sunumları ile katılımcılara mimarlık üzerine bilgiler verildi.


Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı söyleşide Doç. Dr. Kamuran Sami “Cebimdeki Kimlik Veya Yersel Kimlik: Yer, Zaman Ve Mekânın Halleri Üzerine Antropolojik Bir Okuma” adlı sunum gerçekleştirdi.


Sami, Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden resimlerle mimari ve antropolojik açıdan farkları öğrencilerle paylaşarak, mimari yapının öneminden ziyade bir kültürü yansıtan en önemli dokunun renklerden oluştuğuna dikkat çekti.


Mekânların güzel, kullanışlı, sağlam olması gerektiğini belirten Sami, bölgenin yapısından ve yapı eksikliklerinden bahsetti.


Öğretim Görevlisi Derya Çakır Aydın ise “Akustik Miras Diyarbakır tarihi Sur İçi bölgesi Örneği” adlı...