18 / 04 / 2024

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.



8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanyalar tek tek açıklanmaya başladı. Sevdiklerine Kadınlar günü için hediye arayışında olan binlerce kişi özellikle altın ve pırlanta markalarının fiyat listelerini araştırıyor. Sevdiklerinin değerini değerli taşlarla süslemek isteyenler pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta bileklik fiyatlarını sorgulatıyor.

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanyasını açıkladı. Seçili tüm pırlanta takılarda yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı.

Peki pırlanta yüzük ne kadar? Pırlanta baget yüzük kaç lira? Pırlanta kolye, bileklik kaç TL? Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön