26 / 04 / 2024

Dünya Ticaret Merkezi İstanbul Fuar Merkezi imar planı

Dünya Ticaret Merkezi İstanbul Fuar Merkezi imar planı

Bakırköy Şevketiye Mahallesi, 30 pafta, 1221 ada, 198 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 4 Ağustos 2014'te indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı başladı!

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesi için hayata geçireceği 52 dükkanın yer alacağı ticaret merkezi için düğmeye bastı. 

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 72 dükkanlı ticaret merkezi!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Dünya Ticaret Merkezi İstanbul Fuar Merkezi imar planı Haberi

Dünya Ticaret Merkezi İstanbul Fuar Merkezi imar planı


Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 30 pafta, 1221 ada, 198 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir tarafından ilanen çıkarıldığı askıdan 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü indiriliyor. 


Bakırköy Şevketiye 30 pafta, 1221 ada, 198 parselin imar planı hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28231 dosya numaralı imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı ve 4 Temmuz 2014'te askıya çıkardı.


Bakırköy Şevketiye 30 pafta, 1221 ada, 198 parselin imar planını indirmek için