24 / 04 / 2024

dünyanı en zenginleri listesi

dünyanı en zenginleri listesi

Dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10'daki isimler uzun süredir değişmiyordu. Forbes tarafından 35 senedir yayınlanan 35 senedir yayınladığı dünyanın en zenginleri listesindeki milyarder sayısı bu sene rekor kırmış ve 2755'e ulaşmıştı. Bu sene listeye 493 yeni isim dahil oldu.

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

Dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl bir ilk yaşandı. Birkaç sene öncesine kadar ismi Hindistan dışında bilinmeyen Gautam Adani iki senede servetine servet katarak, ABD’li zenginleri solladı. İşte detaylar…

Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin dikkatine! Dünyanın en zengini Bill Gates en çok kazandıracak mesleği açıkladı

‘Dünyanın  en zenginleri listesinde’ birinci sırayı gören iş insanı Bill Gates, gelecekte en çok kazandıracak mesleği açıkladı. İşte detaylar…

Dünyanın en zenginleri listesindeki isimler değişti!

Dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10'daki isimler uzun süredir değişmiyordu. Forbes tarafından 35 senedir yayınlanan 35 senedir yayınladığı dünyanın en zenginleri listesindeki milyarder sayısı bu sene rekor kırmış ve 2755'e ulaşmıştı. Bu sene listeye 493 yeni isim dahil oldu.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri o ilçeye akın etti!

Dünyanın ve Türkiye'nin en zengin isimleri Bodrum Yalıkavak'a akın etti. Birçok ünlü isim hem tatil yaptı, hem de Ege'nin kalbinde ev sahibi oldu...

Dünyanın en zenginleri yaklaşık 1 trilyon dolar kaybetti!

Dünyanın en zengin insanların servetlerinin, 2020 başından bu yana toplamda yaklaşık 1 trilyon dolar küçüldüğü belirtildi.

Dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Uluslararası emlak şirketi Savills´in yaptığı araştırmalara göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı şehir ABD´nin New York kenti oldu. Peki dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Dünyanın en zenginleri listesine 4 Türk girdi!

Uluslararası Forbes dergisi, dünyanın en zengin isimlerini açıkladı. Listeye Türkiye'den giren dört sim şöyle: Murat Ülker, Hüseyin Özyeğin, Ferit Şahenk ve Rahmi Koç.

Diler Holding'in patronu Fatma Tuba Yazıcı Dünyanın en zenginleri listesinde!

Dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alan Fatma Tuba Yazıcı Diler Holding’in patronu..

Dünyanın en zenginleri arasında 33 Türk yer alıyor!

Forbes'in her yıl geleneksel olarak açıkladığı dünyanın en zenginleri listesinde Microsoft'un kurucusu Bill Gates yer aldı. Murat Ülker ise 2015'te 4.4 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengini oldu.

Dünyanın en pahalı caddesi Pollock's Tath'te taşınmazların metrekaresi 120 bin dolar!

Emlak Danışmanlık Knight Frank şirketinin araştırmasına göre dünyanın en pahalı on caddesi sıralamasında Hong - Kong'un Pollock's Tath caddesi metrekare fiyatının 120 bin dolardan başlaması nedeniyle ile birinci oldu...

25 Türk müteahhitlik firması dünyanın en büyükleri arasında!

ENR (Engineering News Record) dünyanın en büyük uluslararası inşaat firmalarını açıkladı. Türk müteahhitler, yayınlanan 30 farklı faaliyet kategorisinde toplam 25 firma ile yer alarak tüm dünyada en iyiler arasına girmeyi başardı.

TAV, 709.7 milyon ciroyla alanında dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu!

Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği havalimanı projeleriyle büyüyen TAV İnşaat, bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi...

dünyanı en zenginleri listesi Haberi

dünyanı en zenginleri listesi

Dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10'daki isimler uzun süredir değişmiyordu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Forbes tarafından 35 senedir yayınlanan dünyanın en zenginleri listesindeki milyarder sayısı bu sene rekor kırmış ve 2755'e ulaşmıştı. Bu sene listeye 493 yeni isim dahil oldu.

JEFF BEZOS BİRİNCİLİĞİ KAYBETMİŞTİ

2,755 milyarderin servetlerini açıkladığı milyarderler endeksinde zirvede bir süre önce değişiklik yaşandı. Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un uzun zamandır ilk sırada olduğu Forbes dünyanın en zengin kişisi unvanı Louis Vuitton, Christian Dior ve Sephora gibi markaların sahibi Fransız iş insanı Bernard Arnault'un oldu.

LİDERLİĞİ GERİ ALDI

Gelen son bilgilere göre Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, tekrar zirveye oturdu. Geçen haftada Amazon hisseleri gerilese de Arnault'un LVMH'nin hisseleri daha fazla düşüş gösterdi. Bezos, Temmuz'un sonunda Bernard Arnault'a kaptırdığı zirve...