26 / 04 / 2024

Dursun Özbek yönetiminin projeleri

Dursun Özbek yönetiminin projeleri

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetim Kurulu, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili yetki elde etti

Ticari kredi büyümesi durma noktasına geldi!

Yeni ekonomi yönetiminin parasal sıkılaştırma süreci ticari kredilerde faizleri yukarı çekerken, ticari kredilerde ise büyümenin durma noktasına geldiği görüldü.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Büyükçekmece'de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Büyükçekmece'de iddialara göre, aidatlara yapılan zam sebebiyle site sakinleri görevdeki site yönetiminin gitmesini talep etti. İşte detaylar...

Doları olanlar dikkat! 2023 yılında ortalama dolar kuru belli oldu!

Bu haber, doları olanları çok yakından ilgilendiriyor. Peki 2023 senesi için ekonomi yönetiminin tahmin ettiği dolar kuru ne kadar olacak? İşte devamı…

Konut kredisi faizleri 40 ayın zirvesini gördü! 3.15 puan yükseldi!

Ekonomi yönetiminin aldığı makroihtiyati önlemler ve düşük faiz politikası ticari kredi faizlerinde gözle görülür bir etkiye neden olsa da bireysel kredi faiz oranlarında aynı durum söz konusu olmadı. Özellikle konut kredisi faizinde ise son 40 ayın zirvesi resmen görüldü. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Kredi faizlerinde beklenmedik yükseliş! Bankacılardan şok açıklamalar!...

Ekonomi yönetiminin krediler üzerinden aldığı tedbirlerin maliyete yansımasıyla beraber bir süredir çıkışta olan mevduat ve kredi faizleriyse özel bankalarda daha da artmış durumda.

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Dursun Özbek yönetiminin projeleri Haberi

Dursun Özbek yönetiminin projeleri

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Dursun Özbek yönetimi, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesine yönelik projelerle ilgili olarak yetki aldı.


Maslak'ta bulunan UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi'de saat 10.00'da başlayan kongrede kulüp başkanı Dursun Özbek ve emlak değerleme komisyonunun sunumunun ardından üyelerin görüşleri alındı. Yaklaşık 7 saat süren kongrede birçok üye gündeme dair olumlu ve olumsuz görüşlerini aktardı.


Görüşmeler bölümünden sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylama neticesinde katılımcıların çok büyük kısmı Dursun Özbek yönetimine yetki verdi. Kongreye katılan bin 600'ün üstündeki üyenin 47'si hayır oyu kullandı.


Kapanış konuşmasını yapan Dursun Özbek, "Şahsıma ve yönetim kuruluna gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ediyorum. Gözünüz geride kalmasın. Emanetiniz başımızın üstündedir. Kendi mallarımın üzerinde tutacağım, bunu bilin." diye konuştu.


Öte yandan genel kurulun sonunda, yönetimin yetki talebine "hayır" oyu kullanacağını açıklayan...