26 / 04 / 2024

Duru Beytepe inşaatı

Duru Beytepe inşaatı

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 9 Aralık'ta!

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Kasım'da!

10 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istemişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksun ve Cengiz Oruç ortaklığında açıldı.

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe inşaatı Haberi

Duru Beytepe inşaatı

Kaba inşaatının tamamlandığı Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 

İlhan Erdal, "Duru Beytepe, tamamen ortaya çıktı, betonarme imalatlarımızın sonuna geldik ve ince işlerde de epey yol aldık.Duvarlar tamamlandı alçı işlemleri devam ederken diğer taraftan da elektrik ve mekanik işleri ilerliyor. Eş zamanlı olarak kot düzeltmeleri ve peyzaj detayları üzerinde çalışılmaya başlandı. Projemizin inşaatı hız kesmeden devam ediyor ve inşallah 2020 yılında Beytepe ‘de kusursuz bir yaşam başlayacak" şeklinde konuştu. 

Erdal, Duru Beytepe projesinde kullanılan malzemelerin birinci sınıf olmasına dikkat ettiklerini söyledi. Erdal sözlerine şöyle devam etti; "Dış cephelerde görsellikle birlikte ısı, ses ve yangın yalıtımı kriterlerini üst düzeyde sağlayacak detaylar üzerinde çalışıyoruz, doğrama seçimleri cephe danışmanlığı alıyoruz. İlgili kurumlardan rüzgâr testleri istedik, kullanacak olduğumuz camların güneş...