19 / 03 / 2024

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...



Kaba inşaatının tamamlandığı Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 

İlhan Erdal, "Duru Beytepe, tamamen ortaya çıktı, betonarme imalatlarımızın sonuna geldik ve ince işlerde de epey yol aldık.Duvarlar tamamlandı alçı işlemleri devam ederken diğer taraftan da elektrik ve mekanik işleri ilerliyor. Eş zamanlı olarak kot düzeltmeleri ve peyzaj detayları üzerinde çalışılmaya başlandı. Projemizin inşaatı hız kesmeden devam ediyor ve inşallah 2020 yılında Beytepe ‘de kusursuz bir yaşam başlayacak" şeklinde konuştu. 

Erdal, Duru Beytepe projesinde kullanılan malzemelerin birinci sınıf olmasına dikkat ettiklerini söyledi. Erdal sözlerine şöyle devam etti; "Dış cephelerde görsellikle birlikte ısı, ses ve yangın yalıtımı kriterlerini üst düzeyde sağlayacak detaylar üzerinde çalışıyoruz, doğrama seçimleri cephe danışmanlığı alıyoruz. İlgili kurumlardan rüzgâr testleri istedik, kullanacak olduğumuz camların güneş geçirgenlik derecelerine varıncaya kadar masaya yatırıyoruz. Teknik ekibimiz bu konuda çok titiz çalışıyor. Kullanacağımız malzemelerin seçiminde öncelikle çevre ve kullanıcı dostu olması en büyük hassasiyetimiz. Ayrıca kullanılacak malzemelerin kalitesi ve uzun yıllar özelliğini kaybetmeden hizmet vermesi ve aynı zamanda fonksiyonel olmasına dikkat ediyoruz” ifadelerini kullandı. Projenin yapım aşaması hakkında da bilgi veren İlhan Erdal “Duru Beytepe projesi başlayalı 16 ay olmasına rağmen betonarme yüzde 100, ince imalat ise yüzde 10 seviyesine gelmiştir"

Duru Beytepe Tapusu Anında Elinizde

47 bin 276 metrekare arazi üzerine kurulan Duru Beytepe projesinin sunduğu sosyal alanlarla olduğu kadar ödeme kolaylıkları ile de yüz güldürüyor, peşinde yüzde 25 indirim, firma bünyesinde 50 ay vade anında tapu ve kişiye özel ödeme koşulları ile duru bir yaşam sizleri bekliyor.

Web: https://www.durubeytepe.com/


Geri Dön