26 / 04 / 2024

Düşler Vadisi fiyatları

Düşler Vadisi fiyatları

Galatasaray’ın Riva’daki arazisine Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilecek Düşler Vadisi’ndeki villa projesi yoğun ilgi görüyor. 1 milyon 100 bin liradan başlayan villalara 1 ayda 3 bini aşkın talep geldi. 

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018!

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların resmi olarak başladığı proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Yılmaz İnşaat işbirliğinde yükseliyor. 

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan çimentoculara son uyarı: Yol yakınken yanlıştan dönün, fiyatları düşürün!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton ve çimento üzerindeki şikayetlerin artması üzerine denetimlerin artırıldığını açıkladı. Yanlış yapanlarla ilgili son uyarısını yapan Bakan Bolat ''Yol yakınken yanlıştan dönsünler, fiyatları düşürsünler" çağrısında bulundu.

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İkinci el fiyatlarında araçta yüzde 10-15 düşüşler var. Sıfırda artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı. ‘Araç yok' kelimesi gündemden büyük oranda düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir sürece girdik" şeklinde konuştu.

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

1 ton demirin fiyatı 20 bin TL seviyesinden düştü! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayına rekorla başladı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin lira seviyesine kadar yükselerek tarihi rekorunu kırdı. Son günlerde gelen indirimler demir fiyatlarını düşürdü. Demir fiyatları ne kadar? 5 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Benzin, motorin, LPG litre fiyatları bugün kaç TL oldu? Akaryakıtta son dakika! Sürücüler il il rakamlar belli oldu! 

Brent petrolde yaşanan artış ve düşüşler, akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansıyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte Opet, PO, BP, Shell, Total 24 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Düşler Vadisi fiyatları Haberi

Düşler Vadisi fiyatları

Star gazetesinde yer alan habere göre, Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde inşa edilecek Düşler Vadisi Riva 18 Ekim’de satışa sunulmasıdan sonra 3 binden fazla talep aldı. 152 metrekare villa 2+1 dairenin 1 milyon 100 bin  liradan satışa sunulduğu projeye oturumcu ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz “Lansmana başladığımız andan itibaren satış ofisimiz dolup taştı. Oturumcu aileler gelip Riva’yı tanıyor. Riva, hem şehrin içinde hem de doğası ile şehrin dışında bir özellik gösteriyor. MEB’e vereceğimiz ilk okul ile beraber bölgenin popülerliği artacak. Bir iki hafta içinde lansman fiyatları ile yatırımını gerçekleştirenler kârlı çıkacak. Daha sonra projeye imalattan doğan bir zam gelecektir. Herkesin satın alma için acele etmesi lazım” şeklinde konuştu.

2.8 MİLYAR YATIRIM 

Riva’nın...