29 / 03 / 2024

Düşler Vadisi Riva'ya 1 ayda 3 bini aşkın talep!

Düşler Vadisi Riva'ya 1 ayda 3 bini aşkın talep!

Galatasaray’ın Riva’daki arazisine Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilecek Düşler Vadisi’ndeki villa projesi yoğun ilgi görüyor. 1 milyon 100 bin liradan başlayan villalara 1 ayda 3 bini aşkın talep geldi. 



 

Star gazetesinde yer alan habere göre, Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde inşa edilecek Düşler Vadisi Riva 18 Ekim’de satışa sunulmasıdan sonra 3 binden fazla talep aldı. 152 metrekare villa 2+1 dairenin 1 milyon 100 bin  liradan satışa sunulduğu projeye oturumcu ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz “Lansmana başladığımız andan itibaren satış ofisimiz dolup taştı. Oturumcu aileler gelip Riva’yı tanıyor. Riva, hem şehrin içinde hem de doğası ile şehrin dışında bir özellik gösteriyor. MEB’e vereceğimiz ilk okul ile beraber bölgenin popülerliği artacak. Bir iki hafta içinde lansman fiyatları ile yatırımını gerçekleştirenler kârlı çıkacak. Daha sonra projeye imalattan doğan bir zam gelecektir. Herkesin satın alma için acele etmesi lazım” şeklinde konuştu.

Düşler Vadisi Riva ya 1 ayda 3 bini aşkın talep!

2.8 MİLYAR YATIRIM 

Riva’nın büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Yılmaz “Bölgede 1 milyon TL’ye bu büyüklükte bir daire almak mümkün değilken biz villa satıyoruz. Artık Riva bölgesi bizim projemizle anılmaya başlandı. 1 milyon 157 bin metrekare üzerinde doğa ile uyumlu, şehrin gürültüsünden uzak ve Kavacık’a 15 dakika uzaklıkta bir yaşam sunuyoruz. Tüm yollara, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’na da yakın bölgedeyiz. Yakında yapılacak köprü ile TEM’e 5 dakikada bağlanma fırsatı da yakalayacağız” diye konuştu.

Projede büyük bölümün doğaya ayrıldığını söyleyen Yılmaz “Doğa bizim için çok önemli. İnsanlar burada bir yatırım alanı olduğu kadar bir yaşam alanı bulacak. Amacımız, yıllar sonra bile tanınırlığını ve kalitesini koruyan mekan inşa etmek” dedi. İnşaat sektöründe 45 yıllık birikimleri olduğunu ve Sancaktepe’deki fabrikalarında 70 ülkeye fiber optik kablo üreten tesisle ihracatçı kimliklerinin de bulunduğunu belirten Yılmaz “Bugünlerde konut kredisi düşüşe geçti. Bu iyi bir haber. İnsanlar da son iki üç haftadır ev satın almaya yeniden yoğunlaştı. Yakında Emlak Bankası’nın da devreye girmesiyle bu süreçler hızlanacak. Ev almak için çok doğru bir zaman. Sektördeki fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Düşler Vadisi’ne 2.8 milyar TL yatırım yapacağız” şeklinde konuştu.

PEK ÇOK SEÇENEK BULUNUYOR

Çevre ile uyum içinde tasarlanan ve her ihtiyacın karşılanması hedeflenen villaların ilk etabında 509 villa hayata geçirilecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların bulunduğu projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Bölgenin doğal karakterine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabının inşaatı 36 ayda tamamlanacak. Bin 150 dönüm üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde kamusalpark alanıve özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları bulunuyor.

13 soruda Düşler Vadisi Riva!


Geri Dön