25 / 04 / 2024

düşler vadisi son durum

düşler vadisi son durum

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Dünya borsaları son bir yılı kazançla tamamladı!

Küresel enflasyonun yükselmesine rağmen merkez bankalarının parasal sıkılaştırma adımları, jeopolitik risklerin sürmesi ve artan resesyon endişeleri pay piyasalarında dalgalı bir seyre sebep olurken, dünya borsaları son bir seneyi kazançla tamamladı.

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Dolar şubat ayında tam bu kadar olacak! Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi

Doların şubat ayından ne kadar olacağı belli oldu.  Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi..

Bu tarihten sonra borsaya girmeyin! Girenler borsadaki tüm varlığını kaybedecek! Uzmanlardan korkutan uyarı şimdi geldi!

Ani düşüşler sebebiyle son bir haftada iki defa devre kesici uygulayan Borsa İstanbul'a gelen yatırımcıların zarara uğramamak için hisselerini satıp Borsa'dan çıktığı iddia edildi. Borsa İstanbul'un son 1,5 aydaki değer kaybının yüzde 17 olduğu ifade edildi. İşte, Borsa İstanbul'daki düşüşe konunun

Hisse senedi piyasalarında şok gelişme! Yabancıdan son 8 ayın en sert satışı geldi!

Yılbaşından bu yana dalgalanma ve sert düşüşler yaşayan Borsa İstanbul’da yatırımcıların kaybı konuşulurken, hisse senedi piyasasına yatırım yapan yabancı yatırımcıların ise son 8 ayın en sert satışını yaptığı bildirildi.

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

düşler vadisi son durum Haberi

düşler vadisi son durum

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında villa teslimlerine başlandı. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, FBA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksöz ve Düşler Vadisi’nden villa satın alanların katıldığı anahtar teslim töreninde Düşler Vadisi’nin yeni sakinleri villalarına kavuştu.

Düşler Vadisi Riva’da ilk etap teslimlerine başlandığını belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “Düşler Vadisi sakinlerini şehir karmaşasından uzak, bir o kadar da şehre yakın, zemini sağlam, az katlı, ekolojik yapısı bozulmamış, geniş bahçeli, doğa ile iç içe, orman, deniz ve nehir manzaralı villalarında ağırlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Söz verdiğimiz gibi “Düşler Vadisi” markamızın ilk etapta yer alan villa teslimlerine başladık. Düşler Vadisi...