26 / 04 / 2024

Düşük faizli konut satışları

Düşük faizli konut satışları

Bir yandan yatırım araçlarının getirisizliği parayı gayrimenkule iterken, diğer yandan konut fiyatlarının primi ve düşük mortgage faizleri rekor satışlara yol açtı.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

Konut kredisi faizleri yüzde 0.99 olursa, ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Yeni ev alacaklar merakla düşük faizli konut kredisi kampanyasının ne zaman hayata geçirileceğini araştırıyor. Peki konut kredisi düşerse ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

Ev almayı düşünenlere müjde! Finans uzmanı İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler düşük faizli kredinin ne zaman çıkacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

1.20 faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Orta Vadeli Program kapsamında yaptığı açıklama kapsamında, ilk defa ev alacak vatandaşlara yönelik güzel haberler kaydedildi. Buna göre, 1.20 faiz oranı ile düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatılacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

Düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

Son günlerde, düşük faizli konut kredisi kampanyası detayları vatandaşlar arasında merak ediliyor. BDDK, Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev almak isteyenlere 15 yıl vadeli, 1.20 faizli konut kredisi fırsatı sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Düşük faizli konut satışları Haberi

Düşük faizli konut satışları

2014 sonu verileriyle son beş yılda emlak yatırımlarının getirisi tüm finansal yatırım araçlarını geçmişti. Konuyu 3 Mart 2015 tarihli yazımızda işlemiştik. 


2009-2014 sonunu kapsayan 5 yılda tüketici fiyat endeksi yüzde 45 arttı. Buna karşılık en yüksek getiriyi yüzde 75’i değer artışı yüzde 31’i kira gelirinden olmak üzere yüzde 106.6 ile konut yatırımı sağladı. Değer artışını TCMB, kira gelirlerini TÜİK hesaplıyor. 


Altının 5 yıllık getirisi yüzde 70, hisse senetlerinin yüzde 62, doların yüzde 56 ve hazine faizlerinin yüzde 46 olmuştu. Euro, mevduat faizi, yatırım fonları ve bireysel emeklilik fonlarının getirileri ise yüzde 45’lik TÜFE’nin altında kaldı.

-Bu yılın ilk çeyreğinde tablo pek değişmedi. Yatırım araçlarının getirilerini konut ve bireysel emeklilik hariç olmak üzere 6 Nisan’da yayımladık. Doların getirisi yüzde 11, altının yüzde 10...