25 / 04 / 2024

duvara zarar vermeyen teknoloji aletleri

duvara zarar vermeyen teknoloji aletleri

Zigbee radyo teknolojisi yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor. Zigbee, dünya genelinde 2.4 GHz ve frekans modifikasyonuna imkan sağlayan iletişim frekansına sahip .

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Antalya Döşemealtı'na ekolojik kreş geliyor!

ANTALYA'da Döşemealtı Belediyesi, Türkiye'de ilk olma iddiasını taşıyan, elektrik enerjisini güneşten üretecek, doğaya zarar vermeyen yapı malzemelerinden inşa edilecek 'sıfır' karbon salınımlı 'Ekolojik Kreş' için ihaleye çıktı.

Vestel, 46 milyon lira zarar açıkladı!

Vestel Elektronik üçüncü çeyr kte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya ulaştı.

Suriye’nin tarihi eserleri zarar görüyor!

Suriye ile Irak’ta yaşanan savaş nedeniyle bölgeye ait tarihi ve kültürel varlıklar büyük zarar görüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu ülkelerden tarihi eser kaçıranlara yönelik teyakkuza geçti.

Bodrum'da iki noktada çıkan yangınlarda 20 hektar alan zarar gördü!

Alınan bilgiye göre, Turgutreis Mahallesi Karabağ mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İki noktada çıkan yangınlarda yaklaşık 20 hektar makilik alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Ümraniye'deki AVM inşaatında patlatılan dinamitler işyerlerine zarar veriyor!

Sızıntı Dergisi'nin künyesinde Işık Yayıncılık adına imtiyaz sahibi olarak görünen, Bank Asya eski Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Talat Katırcıoğlu Ümraniye'deki AVM inşaatında patlatılan dinamitler, işyerleri ve araçlara zarar veriyor

Şişli Bulgar Vakfı arazisinin imar planları askıda!

Bulgar Kilisesine iade edilen Şişli'deki arazi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan planlar askıya çıkarıldı Yeni plana göre. yapılacak tüm binalar estetiğe uygun, siluete zarar vermeyen tarzda insa edilecek.

Jean-Louis Missika: Paris'te tarihi yapıya zarar verecek inşaatlara izin yok!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi...

Jean-Louis Missika: Paris’te silüete zarar verecek inşaata STK’lar müsaade etmez!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi.

duvara zarar vermeyen teknoloji aletleri Haberi

duvara zarar vermeyen teknoloji aletleri

Zigbee radyo teknolojisi duvarlara zarar vermeden yaşam alanlarınızda kablosuz çözümler sunuyor. Aydınlatma panjur sistemleri ve teknik alarmların kontrolünü yapan Zigbee teknolojisinde, 2.4 GHz frekansında vericiler ve alıcılar kullanıyor. Cihazlar üzerinden çift yönlü iletişim kurabilme özelliği ile iletişim sürekliliği devam ettiriliyor. 


Zigbee sistem altyapısı kablosuz olduğu gibi kimi kablolu sistemlere geçit (gateway) cihazlarıyla entegre olabiliyor. İki yollu (bidirectional) yapısı sayesinde iletişim ağında herhangi bir kopukluk olduğunda bağlı olan diğer cihazlar üzerinden birden fazla iletişim yolu kurarak süreklilik ve güvenlik sağlıyor. Tek bir noktada 65 binden fazla adresleme sağlayarak bir çok cihazın bağlı kalmasına yardımcı oluyor. 


Zigbee teknolojisi yeni ve eski yapılara uygulanabiliyor. Eski yapılarda kablolama, kolaylıkla kablosuz iletişime uygun hale getirilebiliyor. Yeni yapılarda ise tamamen kablosuz ağ kullanılacağı gibi kablolu sistemlere de...