19 / 04 / 2024

Düzce aralık konut satışları

Düzce aralık konut satışları

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerine göre, Düzce’de Aralık ayında 848 konut satışı gerçekleşti.   

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

Konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Aralık 2022 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı...

Konut satışları yine düştü! 2022 Aralık'ta 207 bin 963 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,2 azaldı ve 207 bin 963 oldu.

Aralık'ta fiyatı en fazla artan ve düşen ürünler açıklandı! 

Tüketici fiyatları bazında 2022 yılının Aralık ayında en fazla fiyat artışı yüzde 79,26 ile konut sigortasında, en fazla fiyat düşüşü de yüzde 10,45 ile kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağlarında görüldü.

A101 bombayı patlattı! Kaçırırsanız çok üzülürsünüz.. fiyatlarda büyük düşüş! 30 Aralık fiyat listesi

A101 2023'e son gün kala büyük indirim yaptı. 31 Aralık kataloğunda hangi ürünler indirime girdi merak edenler haberimize bakabilir. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Düzce aralık konut satışları Haberi

Düzce aralık konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerini açıkladı. 

Habertük Gazetesi'nde yer alan habere göre, Düzce’de 848, Kocaeli’de 3 bin 191, Sakarya’da 2 bin 149, Bolu’da 801, Yalova’da ise bin 11 konut satıldı.

Verilerine göre, Doğu Marmara bölgesinde en az konut satışının Bolu’da gerçekleştiği görülürken Kasım ayına göre aralık ayında konut satışları arttı. 

2018 yılında 1.4 milyon konut...