10 / 05 / 2024

düzce belediyesi işyeri devri

düzce belediyesi işyeri devri

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremlerde işyerleri yıkılan veya ağır hasar gören hak sahiplerine verilmek üzere, Düzce ili, Kaynaşlı ilçesi, kalıcı konutlar mevkiinde inşa edilen ancak çeşitli nedenlerle boş kalan işyerleri Kayna

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

düzce belediyesi işyeri devri Haberi

düzce belediyesi işyeri devri


Deprem nedeniyle Düzce ili Fevzi Çakmak Mahallesinde inşa edilen ve çeşitli nedenlerle boş kalan işyerleri de Düzce İl Özel İdaresi'ne bedelsiz olarak devredilecek.


Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Ayrıca, 1971 yılında meydana gelen deprem nedeniyle konutları yıkılan veya ağır hasar gören hak sahiplerine verilmek üzere, Burdur ili, Büğdüz Beldesi, Belenardı Mevkiinde inşa edilen ancak çeşitli nedenler boş kalan 4 adet konut da Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak...