26 / 04 / 2024

Düzce Belediyesi Mamuşa spor salonu

Düzce Belediyesi Mamuşa spor salonu

Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 29 Mart'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Mamuşa spor salonu Haberi

Düzce Belediyesi Mamuşa spor salonu


Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.


Düzce Belediyesi ile Kardeş Şehir Mamuşa Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde yapılacak spor salonuna ilişkin son hazırlıklar da tamamlandı. Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in görüşmesinde Mamuşa’ya yapılacak spor salonuna ilişkin hazırlanan son plan da incelenerek yapılan görüşme sonucunda Ekim ayı içerisinde temel atma töreni yapılmasına karar verildi.



Düzce...