28 / 03 / 2024

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  



Düzce Belediyesi tarafından inşaatı biten içerisinde "Millet Kütüphanesi", "Millet Kıraathanesi", kafeteryalar ve yöresel ürünlerin satıldığı satış noktası yer alan 34 bin metrekarelik "Millet Bahçesi" ziyarete açıldı. 

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iki çocuk parkı, açık hava tiyatrosu, iki süs havuzu da olan Millet Bahçesi'nin hizmete alınması vesilesiyle yapılan törende Belediye Bandosu ve Belediye Mehter Takımı konser verdi. Törende açıklama yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, Millet Bahçesi'nin titiz bir çalışma sonucu bite söyleyerek inşaatında katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Faruk Özlü de güzel bir projeyi inşa ettiklerini söyleyerek "Bugün itibarıyla burayı vatandaşın hizmetine açtık. Resmi olarak açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapacak." dedi.

Millet Bahçesi'nin 34 bin metrekare alanı olduğunu söyleyen Özlü, "İçerisinde 'Millet Kütüphanesi', 'Millet Kıraathanesi', kafeteryalar ve yöresel ürünlerin satıldığı satış noktası var. İçerisinde yemek yeme tarzı restoran yok. Yeme içme, kebap, lahmacun kesinlikle olmayacak." diye konuştu.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!


Geri Dön