17 / 04 / 2024

düzce kapalı pazar alanı projesi

düzce kapalı pazar alanı projesi

İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Düzce ili, Merkez ilçesi, Arapçiftliği Mahallesi, 2177 ada 2 parselde bulunan 3 bin 134 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat  ve İhracat Tic. A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verildi.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 5 yıllığına 17 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel üzerindeki 3 bin 134 metrekare deponun 24 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı  5 seneliğine kiraya 17 bin TL'ye kiraya verildi.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Alanya'nın kapalı pazar yeri yok!

İlçe Başkanı Ali Takavut, 'Alanya'nın kanayan yaralarından bir tanesi de kapalı pazar yerinin olmamasıdır. Herkes sokak aralarına pazar kuruyor. Alanya'ya kapalı pazar yeri yapılmalı. Bu konuda hem belediye hem de odalara çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Kuşadası Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı, 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yerinin inşaatı ve çevre düzenlemesi sona erdi...

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

düzce kapalı pazar alanı projesi Haberi

düzce kapalı pazar alanı projesi


Düzce  Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı. İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak. Çelik Konstrüksiyonla üzeri kapanacak. Kapalı pazaryeri ile hem esnaf hem de vatandaşın yaşadığı sıkıntıları ortadan kalkacak. Bu arada Çay mahallesi kapalı pazaryeri projesi için de çalışmalar başlatıldı.



Düzce...