23 / 04 / 2024

düzce kavşak düzenleme

düzce kavşak düzenleme

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından kuzey çevre yoluna bağlanan aksta D-100 üzerinde bulunan Olimpiyat kavşağında düzenleme yapılıyor.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Meralardaki imar barışı için yeni düzenleme!

Karadeniz yaylalarında mera alanlarına inşa edilen kaçak yapılar için başvuruda bulunan ve 'Yapı Kayıt Belgesi' alanlarla ilgili yeni düzenleme yapılıyor.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Gebze'de üst yapı düzenleme çalışmaları başladı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri tarafından Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde başlatılan ve trafik akışını rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi

Silivri İnönü Caddesi'ndeki kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Trafik akışını daha düzenli hale getirerek, yoğunluğun azaltılması amacıyla Silivri Belediyesi ekipleri İnönü Caddesi’nde geometrik düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

düzce kavşak düzenleme Haberi

düzce kavşak düzenleme


Düzce belediyesi tarafından çevre yol bağlantıları ile şehir içi ana arterlerdeki kavşaklarda yeni düzenlemeler yapılıyor. Birçok noktada ise yeni kavşaklar oluşturuluyor. Uzunmustafa mahallesi 853. cadde, Nezih Tütüncüoğlu bulvarı ile kuzey çevre yol bağlantılarında yeni kavşaklar açılıyor, bazı noktalardaki kavşaklar da genişletiliyor. Nezih Tütüncüoğlu bulvarını D-100 bağlayan ve çevre yoluna doğru uzanan aksta, Olimpiyat kavşağında, kavşak düzenlemesi için bir süredir yapılan kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. 



Düzce...