19 / 04 / 2024

Düzce planlanan projeler 2020

Düzce planlanan projeler 2020

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Düzce Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş projeler hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açıklanacak.

Düzce Belediyesi'nden koordinasyon toplantısı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında belediyenin sahadaki çalışmaları ile yatırımlara yönelik projeler değerlendirildi.

Düzce Beyciler'de kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından planlanan çevre yollarının açılması için yürütülen kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Düzce'deki sosyal tesis ve konut alanlarına düzenleme!

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Düzce planlanan projeler 2020 Haberi

Düzce planlanan projeler 2020

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Bakan, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.  

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın soruları:
1- Tüm Bakanlıklar için ayrı ayrı olmak üzere, Düzce iline yönelik 2019 yılı için planlanan yatırımların ne kadarı gerçekleştirilmiştir?
2- Hayata geçirilmeyen veya yarım kalan yatırım ve projelerin uygulanamama veya tamamlanmama sebepleri...