26 / 04 / 2024

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.



ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde Göle Ailesi’ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerinde yer alan ben büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan meydana gelen mega projenin imzaları Cihat Algün ve Göle ailesi tarafından atıldı.

Bölgesinin en kapsamlı Karma Yaşam Projesinin yapılacağını ifade eden Cihat Algün, ''Düzce’mize değer katacak olan projemiz için imzalarımızı attık'' diye konuştu.

Uluslararası standartlarda ve kalitede yapılacak mega proje için çalışmalara başlandığından bahseden Cihat Algün, ''Bölgenin alışveriş, yeme içme, turizm ve iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan karma yaşam projesi Düzce’nin değerine değer katacaktır'' dedi.

Algün'e göre, yarım milyar TL yatırım bedeline sahip 3000 kişiyi istihdam edecek ve uluslararası birçok yatırımcı firmayı Düzce’ye çekecek olan bu mega projenin ödüllere layık olacak.


Geri Dön